Rólunk

Több mint 14 éve a pályán

A SOS tetőfedő csapata a tetőjavítás mellett lapostető szigetelést, bádogos munkát és kéményjárda javítást is vállal.

Kik vagyunk ?

Köszönöm hogy ellátogattál honlapomra. Ábrahám Zoltán Okj vizsgás lemezlovas vagyok.

Az RHS Dj Team csapatát 2007 ben alapítottam azzal a célkitűzéssel hogy minőségi megoldást kínáljunk esküvők és magánrendezvények igényes zenei kiszolgálásra, ezért kizárólag profi kollégákat válogattam a csapatomba. A szakemberek mellett nagyon fontos a kiváló hangzás és látvány, ezért a hang-fénytechnikánkat is minőségi elemekből állítottam össze. Széles zenei repertoárunkban minden korosztály megtalálja a kedvenc zenéit és a felhőtlen szórakozást.

több mint ezer esküvőn és magánrendezvényen voltunk a hangulestfelelősök, 2020 tól pedig Dj Dominique felkérésére a Fergeteg Party csapatához csatlakoztunk. A hatalmas rutinunk, a profi szakembereink, a kiváló technika, és a kizárólag 5 csillagos facebook értékelésünk garancia arra hogy önnek is fergeteges bulit csinálunk a nagy napra vagy akár a céges partira, mert a szórakoztatás nem csak a munkánk hanem a szenvedélyünk is.

VÉLEMÉNYEK

Nézze meg mit mondanak azok, akik már dolgoztak velünk!

Werter-Kamasz Cintia

"Pozitív: Nagyon köszönjük az RHS Dj Teamnek, azon belül is Zolinak a fantasztikus hangulatot. Sok elképzelésünk volt a zenei stílusokat illetően az esküvőnkön, de minden elvárásunknak megfeleltek! Velük nem unalmas a buli, mert mindig tudják mire mulat a násznép 😊 Profi csapat, profi felszereléssel és jófej emberekkel! 🤗😎

Madari-Kovács Kinga

"Pozitív: Szeretnénk megköszönni a szuper bulit! Nagyon jó zenék voltak kora estétől reggelig, a násznèp le sem akart jönni a tánctérről! 🙂 Örülünk, hogy titeket választottunk a “Nagy Napunkhoz”!"

Szilvi Hajdu

"Pozitív: A legjobb választás volt részünkről, hogy Téged választottunk az esküvőnkre! 😊 Fergeteges hangulatot csináltál, a kollégák még a mai napig emlegetik, hogy ilyen jó esküvőn még soha nem voltak! Még egyszer nagyon köszönjük, hogy itt Németországban is magyarosan tudtunk ünnepelni!"

Judit Feledi-Üveges

"Pozitív: Kedves RHS Team! Köszönjük szépen, hogy részesei voltatok az esküvőnknek! Nagyon szuper volt az este, nagyon jó zenéket hoztatok, ettől jobb estét, bulit nem is kívánhattunk volna. 🙂😀😍 Jó volt veletek a buli. Köszönünk mindent, legszebb éjszaka volt nekem és újdonsült férjemnek is, szerintem a vendégeknek is. Köszönettel, Judit és Lajos"

Köszönjük, üzenetét rögzítettük