Rendezvényhangosítás

Több mint 16 éve a pályán

Rendezvényhangosítás

Cégünk 2007 óta foglalkozik kül és beltéri rendezvények hangosításával és színpadtechnikai kivitelezésével. Technikai eszközeinket folyamatosan fejlesztjük hogy megfeleljünk a kor elvárásainak.

Az kis létszámú rendezvényektől kezdve egészen tízezer fős nagy koncertekig ki tudjuk szolgálni megrendelőinket. Az ország egész területén vállalunk koncertek, sportesemények és önkormányzati rendezvények hangosítását.

Referenciáink között volt több telt házas Papp László sportaréna rendezvény, vagy városligeti majális.

Technika

Kimagasló technikánk kitűnő hangzást biztosít bármilyen rendezvényre 50-től 5.000 főig.

VÉLEMÉNYEK

Nézze meg mit mondanak azok, akik már dolgoztak velünk!

Werter-Kamasz Cintia

"Pozitív: Nagyon köszönjük az RHS Dj Teamnek, azon belül is Zolinak a fantasztikus hangulatot. Sok elképzelésünk volt a zenei stílusokat illetően az esküvőnkön, de minden elvárásunknak megfeleltek! Velük nem unalmas a buli, mert mindig tudják mire mulat a násznép 😊 Profi csapat, profi felszereléssel és jófej emberekkel! 🤗😎

Madari-Kovács Kinga

"Pozitív: Szeretnénk megköszönni a szuper bulit! Nagyon jó zenék voltak kora estétől reggelig, a násznèp le sem akart jönni a tánctérről! 🙂 Örülünk, hogy titeket választottunk a “Nagy Napunkhoz”!"

Szilvi Hajdu

"Pozitív: A legjobb választás volt részünkről, hogy Téged választottunk az esküvőnkre! 😊 Fergeteges hangulatot csináltál, a kollégák még a mai napig emlegetik, hogy ilyen jó esküvőn még soha nem voltak! Még egyszer nagyon köszönjük, hogy itt Németországban is magyarosan tudtunk ünnepelni!"

Judit Feledi-Üveges

"Pozitív: Kedves RHS Team! Köszönjük szépen, hogy részesei voltatok az esküvőnknek! Nagyon szuper volt az este, nagyon jó zenéket hoztatok, ettől jobb estét, bulit nem is kívánhattunk volna. 🙂😀😍 Jó volt veletek a buli. Köszönünk mindent, legszebb éjszaka volt nekem és újdonsült férjemnek is, szerintem a vendégeknek is. Köszönettel, Judit és Lajos"

Köszönjük, üzenetét rögzítettük