DJ szolgáltatás

Dj szolgáltatás esküvőkre és cégeknek

DJ szolgáltatás esküvőkre

Életetek Nagy napjára készülve Ti is azt szeretnétek hogy ez az kivételes esemény tökéletes és felejthetetlen legyen. A siker főleg azon múlik hogy a szervezés szakaszában megtaláljátok azokat a profi szolgáltatókat akik saját szakmájukban magas minőséget nyújtanak és megbíztok a tudásukban. Mi ebben szeretnénk segíteni Nektek egy olyan profi zenei szolgáltatással ami felülmúlja elképzeléseitek.

Minden esetben a Ti kéréseiteknek megfelelően egyedileg alakítjuk ki az est zenei stílusát, és széles zenei repertoárunkkal minden korosztályt megtáncoltatunk. A tizenhat éves tapasztalatunk, a több mint ezer esküvő, a profi lemezlovasaink és kitűnő technikánk mind garancia arra hogy a Nagy napotok tökéletes és felejthetetlen legyen.

DJ szolgáltatás cégeknek

A céges bulik és csapatépítő tréningek fontos elemei egy jól összeszokott csapat munkahelyi teljesítményének. Tapasztalat dj csapatunkkal és széles zenei repertoárunkkal garanciát vállalunk arra hogy egy fergeteges a buli során még jobban összehozzuk a kollégákat a csapatépítő tréningen vagy akár az év végi bulin.

Széles körű kapcsolataink által ismert sztár vendégeket is tudunk hívni az estére, vagy a hangulat fokozása érdekében Karoke szolgáltatást is vállalunk.

VÉLEMÉNYEK

Nézze meg mit mondanak azok, akik már dolgoztak velünk!

Werter-Kamasz Cintia

"Pozitív: Nagyon köszönjük az RHS Dj Teamnek, azon belül is Zolinak a fantasztikus hangulatot. Sok elképzelésünk volt a zenei stílusokat illetően az esküvőnkön, de minden elvárásunknak megfeleltek! Velük nem unalmas a buli, mert mindig tudják mire mulat a násznép 😊 Profi csapat, profi felszereléssel és jófej emberekkel! 🤗😎

Madari-Kovács Kinga

"Pozitív: Szeretnénk megköszönni a szuper bulit! Nagyon jó zenék voltak kora estétől reggelig, a násznèp le sem akart jönni a tánctérről! 🙂 Örülünk, hogy titeket választottunk a “Nagy Napunkhoz”!"

Szilvi Hajdu

"Pozitív: A legjobb választás volt részünkről, hogy Téged választottunk az esküvőnkre! 😊 Fergeteges hangulatot csináltál, a kollégák még a mai napig emlegetik, hogy ilyen jó esküvőn még soha nem voltak! Még egyszer nagyon köszönjük, hogy itt Németországban is magyarosan tudtunk ünnepelni!"

Judit Feledi-Üveges

"Pozitív: Kedves RHS Team! Köszönjük szépen, hogy részesei voltatok az esküvőnknek! Nagyon szuper volt az este, nagyon jó zenéket hoztatok, ettől jobb estét, bulit nem is kívánhattunk volna. 🙂😀😍 Jó volt veletek a buli. Köszönünk mindent, legszebb éjszaka volt nekem és újdonsült férjemnek is, szerintem a vendégeknek is. Köszönettel, Judit és Lajos"

Köszönjük, üzenetét rögzítettük